The Green Sea Peel

Mijn favoriete behandeling!

The green sea peel is een 100% biologische peeling zónder zuren of chemische ingrediënten. In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

De activator vloeistof bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne, hier aan toegevoegd word het poeder met actieve stoffen uit de zee met onder andere spicula, dit zijn minuscule naaldjes van zeespons. De peeling stimuleert de huid net als bij microneedling maar werkt tegelijkertijd net als een peeling ook op de structuur van de huid.

Werkt huid verbeterend voor acne, pigmentatie, huidveroudering, doffe huid, littekens of wanneer je je huid een flinke oppepper wilt geven.

Geschikt voor vrijwel ieder huidtype, en in te zetten als kuur of als losse behandeling. De behandeling heeft downtime, je huid is na de behandeling rood en warm, dit trekt binnen 24 uur weg. De dagen na de behandeling zal de huid licht vervellen waarna er een mooie nieuwe huid tevoorschijn komt.

Algenextract en spicula zeespons naalden spelen hier de hoofdrol!

Deze peeling is multi inzetbaar, voor diverse huid problemen.

de Green Sea Peel kan zowel als losse behandeling (een oppepper) of als kuur ingezet worden. In kuurverband mag hij zelfs om de 2 weken toegepast worden waardoor de kuur vlot verloopt.

Deze peeling is zowel bij mij als mijn cliënten een échte favoriet!

Ondersteun het herstel!

Bij the green sea peel heb je te maken met downtime. De huid is na de behandeling wat rood en gevoelig en zal in de dagen daarna licht vervellen. De juiste na verzorging voor thuis is daarom essentieel en niet inbegrepen bij de behandeling.

Wat zijn de kosten?

De green sea peel is te boeken vanaf €95,00 afhankelijk of deze gecombineerd met andere behandeltechnieken. Wil je weten wat ik je zou aanraden? Neem dan even contact op!

 

Voor de green sea peel boek je de all in one premium behandeling 60 of 80 minuten. Nabehandeling crème is verplicht en niet inbegrepen.