Afspraak maken

Maak een afspraak

Perfect Skin studio werkt alleen op afspraak, dit zorgt ervoor dat ik bij iedere afspraak voldoende aandacht kan geven aan de kwaliteit van de behandeling.

Je kiest en selecteert hieronder alle behandelingen die je wilt boeken, het systeem rekent automatisch uit hoeveel tijd er in totaal nodig is. Nadat je op boeken hebt geklikt staat de behandeling ingeboekt en ontvang je een bevestiging van de reservering. Vergeet niet onze algemene voorwaarden door te lezen, deze staan vermeld in de bevestigingsmail van uw afspraak.

48 uur voor de afspraak ontvang je een afspraakherinnering via mail zodat je deze niet kunt vergeten, makkelijk toch?

Openingstijden;

  • Maandag 09:30 uur tot 17:15 uur
  • Dinsdag 09:00 uur tot 17:15 uur
  • Woensdag 09:00 uur tot 17:15 uur
  • Donderdag t/m zondag gesloten.

Ik raad aan dat u voor het maken van een afspraak onze privacy verklaring en algemene voorwaarden aandachtig doorneemt. Door het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Is de dag of tijd van je voorkeur volgeboekt? Dan kun je er nu voor kiezen jezelf op de wachtlijst te zetten! Momenteel zijn er veel verschuivingen in de agenda vanwege corona, als er nu een plekje van jouw voorkeur vrij komt krijg je automatisch bericht.

LET OP! Perfect Skin Studio is gesloten wegens vakantie van 24 Juli t/m 13 Augustus. Vanaf 14 Augustus bent je weer van harte welkom!