Afspraak maken

Maak een afspraak

Perfect Skin studio werkt alleen op afspraak, dit zorgt ervoor dat ik bij iedere afspraak voldoende aandacht kan geven aan de kwaliteit van de behandeling.

Je kiest en selecteert hieronder alle behandelingen die je wilt boeken, het systeem rekent automatisch uit hoeveel tijd er in totaal nodig is. Nadat je op boeken hebt geklikt staat de behandeling ingeboekt en ontvang je een bevestiging van de reservering. Vergeet niet onze algemene voorwaarden door te lezen, deze staan vermeld in de bevestigingsmail van uw afspraak.

48 uur voor de afspraak ontvang je een afspraakherinnering via mail zodat je deze niet kunt vergeten, makkelijk toch?

Openingstijden;

  • Maandag 09:00 uur tot 17:30 uur
  • Dinsdag 10:00 uur tot 17:00 uur
  • Woensdag 10:00 uur tot 17:00 uur
  • Donderdag t/m zondag gesloten.

Ik raad aan dat u voor het maken van een afspraak onze privacy verklaring en algemene voorwaarden aandachtig doorneemt. Door het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Lockdown en zwangerschapsverlof

Wegens de verplichte lockdown t/m 19 januari en aansluitend zwangerschapsverlof is het niet mogelijk om een afspraak te maken bij Loraine tot 16 mei 2021. Wil je een afspraak maken voor na het verlof? Dan kan dat al via onderstaande afspraak module.

Huidtherapeute Juliëtte werkt zowel tijdens de lockdown het verlof van Loraine wel gewoon door. Een afspraak bij haar kun je maken via mail (info@perfectskinstudio.nl) of via whatsapp (030-7850592)