Microneedling

Een behandeling voor gevorderden!

Een microneedling behandeling verbeterd de opname van werkstoffen, werkt liftend, porie verfijnend, verminderd pigmentatie en littekens.

Bij een microneedling behandeling doorboren micronaaldjes de epidermis en dermis (bovenste lagen van de huid) en creëren zo microkanaaltjes die een weg vormen voor werkstoffen. Naast het verbeteren van de opname van de huid stimuleert microneedling de aanmaak van collageen en elastine door het activeren van het genezingsproces van de huid.

Om microneedling te boeken kiest u voor de all in one premium 60 of 80 minuten. Gebruik van de bijbehorende nabehandeling creme is verplicht!

Microneedling is een zeer effectieve behandeling met prachtige resultaten!

Na een microneedling behandeling is er relatief weinig downtime, de huid zal na de behandeling rood zijn maar dit verminderd vaak snel.

Naast dat de huid na een microneedling behandeling meer werkstoffen opneemt geeft het de huid ook een spreekwoordelijke schop onder de kont. Waardoor hij beter werkt en uit zichzelf al zorgt voor een verbetering.

Microneedling hoeft niet altijd op het hele gelaat toegepast te worden. Dit kan ook bij een kleiner probleem gebied.

Hoe ziet een microneedling behandeling er uit?

De behandeling wordt altijd gestart met een reiniging. Na de reiniging wordt er een steriel serum met als basis hyaluronzuur in de huid geneedled door middel van een needling pen. De diepte wordt bepaald d.m.v. de gewenste resultaten en de staat van de huid.

De needling behandeling is gevoelig maar niet pijnlijk, hier is dus geen verdoving voor nodig. Na het needlen wordt er een kalmerend masker aangebracht. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden zoals een sheetmasker evt. in combinatie met LED therapie óf bijvoorbeeld een alginaatmasker.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een microneedling behandeling is van veel factoren afhankelijk. Welk resultaat wil je bereiken? Welke serums moeten hiervoor gebruikt worden en hoe groot is het te behandelen gebied?

Wil jij graag weten wat een behandeling exact kost? Neem dan even contact op!