Mijn merken

TOSKANI

Toskani levert esthetische en dermatologische oplossingen door hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren aan klanten en ze te helpen om de beste behandeling voor elke huidindicatie te kunnen verwezenlijken. Dit bereikt Toskani door continu de medisch/cosmetische producten, kennis en processen te evalueren en optimaliseren en door het leveren van uitmuntende ondersteuning.

Farmaceutische kwaliteit

Alle producten bevatten actieve ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Toskani anticipeert continu in de toenemende behoeften van elke huidtype. Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurige onderzoek in het laboratorium.

Oplossing voor elk huidprobleem

Een 360 graden oplossing om elk huidprobleem aan te pakken, van behandelingen tot homecare.
De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering. 

Duurzaamheid

Toskani draagt zorg aan duurzaamheid
en milieu. Ook is Toskani gecertificeerd als
volledig Cruelty Free merk.

ALPHA H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN
Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

Of het nu gaat om onze ingrediënten en verpakkingen, het verminderen van de energie die nodig is om onze producten te produceren of dierenwelzijn; we proberen altijd het juiste te doen en dagen onszelf dagelijks uit om onze impact op het milieu te minimaliseren.

DE KRACHT VAN DE (AUSTRALISCHE) ZON
Het hoofdkantoor en fabriek bevinden zich aan de zonnige Gold Coast in Australië. Hierdoor kunnen wij als geen ander gebruik maken van de kracht van de zon. Dat doen we door middel van 195 zonnepanelen met een totale oppervlakte van zo’n 325 vierkante meter, verdeeld over beide daken. Hierdoor verminderen wij onze CO2 uitstoot met bijna 67.000 kg per jaar. Het teveel aan opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het energienetwerk.

LOKAAL GEPRODUCEERDE GRONDSTOFFEN
Waar mogelijk kiezen wij voor gebruik van lokale (Australische) ingrediënten. Ze werken samen met diverse leveranciers in de Gold Coast en Byron Bay regio’s, die ons momenteel voorzien van o.a. onze aloë vera, avocado olie, caviar lime extract, druivenpit olie, eucalyptus olie, jojoba olie, ginseng extract, groene thee extract, kamille, koffie extract, lotus extract, macadamia olie, olijfblad extract, pepermunt olie, rozenolie, tea tree olie, tijm, Tazman pepper, zoethout extract.

COMPOST
Waar mogelijk wordt afval gecomposteerd of verwerkt tot organische meststoffen en grondverbeteraars. Zij worden vervolgens gebruikt om onvruchtbare stukken land te rehabiliteren en synthetische kunstmest te vervangen.

DUURZAME VERPAKKINGEN
Verpakkingen Alpha H bestaan voor gemiddeld 35% uit gerecycled materiaal. Door nieuwe technologieën kan er gemiddeld een derde PCR (post consumer recycled) plastic gebruikt worden in verpakkingen zonder dat de integriteit van een cosmetica productformule wordt aangetast. Daarbij zijn al onze verpakkingen (tubes, flesjes etc én de bijbehorende doosjes) 100% recyclebaar.

DIERPROEFVRIJ
In augustus 2021 is Alpha-H officieel toegelaten tot het Leaping Bunny Program; een internationaal erkend programma dat het voor de consument gemakkelijk maakt om producten te herkennen die dierproefvrij zijn.

VEGAN FRIENDLY
Op een paar uitzonderingen na zijn al hun producten vrij van dierlijke ingrediënten. Het gaat in deze uitzonderingsgevallen om bijenwas, zijde extract en collageen; hiervoor zijn helaas nog geen geschikte alternatieven. Wel zien we er streng op toe dat de betreffende leveranciers de dieren op geen enkele wijze schade toebrengen. Zo zijn onze zijde-aminozuren afkomstig van 100% zijde; waarbij de cocon pas wordt bewerkt nadat de mot is uitgekomen. De mot blijft dus ongedeerd. We gebruiken gehydroliseerd collageen uit mariene bronnen (vis).

PLASTIC IN COSMETICA
Wij willen bijdragen aan een duurzamer ecosysteem, daarom gebruiken we sinds 2015 geen plastic microbeads (polyethyleen parels) meer. Deze zijn vervangen door fijngemalen, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar bamboe extract.

PALMOLIE
Wij zijn erin geslaagd het gebruik van palm(pit)olie in de productformules volledig uit te bannen. Al onze producten zijn dus vrij van palmolie en vormen geen bedreiging voor het milieu, ecosysteem of gemeenschappen.

CELL FUSION C

Cell Fusion C Expert ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.

CMS DUAL LIPOSOMEN TECHNOLOGIE

Dankzij de nieuwste technologie vormt Cell Fusion C Expert een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie.

CMS TECHNOLOGIE

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

Waar staat CMS voor?

CMS staat voor Cel Membraan Structuur; een uniek lipide-membraan complex, dat vergelijkbaar is met de lipidelagen in de membranen van de keratinocyten. CMS herstelt de huid en zorgt voor behoud. CMS gebruikt een dubbele liposomentechnologie, een combinatie van liposomen substanties: natuurlijke lecithine, ceramide, fytosterolesters, squaleen, cholesterol, triglyceriden, linolzuur, gestabiliseerde neosomen en dertig werkzame stoffen, waaronder vitaminen, eiwitten, saccharoïden en plantaardige extracten. CMS beschermt de gevoelige huid, herstelt de huid van foto-oxidatie en is een antioxidant

CMS heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en lanoline andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er te allen tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid en een veilige opname.

KRX

KRX Aesthetics is opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië en richt zich op professionele salon- en klinische producten. Bij Perfect Skin Studio worden met name de salonbehandelingen (green sea peel, carboxy therapie, diverse peels en collageen draden techniek) ingezet. Daarnaast heb ik ook een klein thuis assortiment. Producten hoog in werkstoffen voor een scherpe prijs.

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd. Ze beloven de veiligste, meest natuurlijke en de krachtigste ingrediënten toe te passen in hun producten.

REVITALASH

Revitalash is wereldwijd het best verkochte wimperserum voor mooie lange wimpers. De bewezen en veilige formule zorgt ervoor dat je eigen wimpers ongekende lengte krijgen naast dat deze ook gezonder worden. Wimperextensions zijn overbodig met dit prachtige serum!

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw Gayle, die aan het herstellen was van borstkanker. Het verhaal begon dus met slechts één product – het oorspronkelijke serum voor het conditioneren van de wimpers – maar heeft daarna geleid tot meerdere producten gericht op het verbeteren en gezond maken van haar: wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar.