Fruitzuur peelings

Wanneer je een stapje verder wilt gaan…

Een peeling is een behandeling met zuren, die kunnen bestaan uit enzymen, fruitzuren of chemische zuren. Diverse peels worden ingezet bij diverse huidproblemen. Welke problemen kun je aanpakken met een peel?

  • Pigmentatie
  • Gedehydrateerde huid
  • Fijne lijntjes
  • Acne

Ook is een peel een goede behandeling om je huid een goede boost te geven. Het verhoogd de opname van werkstoffen en producten, waardoor je producten thuis ook beter gaan werken.

De peels worden afgestemd op het betreffende huidprobleem en indien nodig in sterkte verhoogd tijdens het behandel traject. De peels worden alleen op advies ingezet en om te starten is er soms een opbouw nodig in sterkte én is er vaak een kuur noodzakelijk.

Om een peeling te boeken, boek je de all in one premium 60 of 80 minuten. Wanneer je nog geen intake hebt gedaan wordt dat altijd eerst gedaan bij aanvang van de behandeling. Ik kan je het beste adviseren welke peeling het beste is voor jou en maak dan een plan waarmee we de beste resultaten kunnen behalen en teleurstellingen kunnen voorkomen.

Peels worden alleen ingezet wanneer je de juiste thuisverzorging gebruikt om je huid te herstellen na de behandeling.

Het is een oplossing voor veel huidproblemen. Een intensieve maar doeltreffende behandeling.

Omdat er zoveel keuzes is in zuren, sterktes en werkstoffen is er vrijwel altijd een geschikte peeling.

Door een peeling wordt de opneembaarheid van werkstoffen door de huid verbeterd. Dat geldt zowel voor de producten in de salon als de producten die je thuis gebruikt!

Als jij echt voor het beste resultaat gaat, combineer dan een peeling met microneedling en/of bindweefselmassage. Zo haal je het optimale resultaat uit je behandelingen.

Wil jij het ultieme resultaat? Combineer je peeling!

Wanneer je voor het beste resultaat gaat dan kan ik aanraden om je peeling te combineren met andere behandelingen. Zo haal je het beste resultaat uit de behandeling. Een peeling kun je bijvoorbeeld combineren met:

  • Microneedling
  • Bindweefselmassage
  • LED therapie

Ik vertel je graag of een combi behandeling geschikt is voor jouw huidwens!

Wat zijn de kosten?

Peels zijn er in vele verschillende zuren, sterktes en dieptes uit te voeren, dit betreft vaak maatwerk. Wil je de exacte prijs weten van een peeling of combi behandeling? Neem dan even contact op.