Flash Facial

De Flash Facial! Wanneer je huid een korte APK nodig heeft…

We hebben niet altijd tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, of misschien wil je financieel gezien je intensievere behandelingen afwisselen met een betaalbare touch up. Daar is de Flash Facial voor!

Bedoeld voor cliënten die al regelmatig onder behandeling zijn in de praktijk maar meer afwisseling willen en nóg meer maatwerk. Deze behandeling heeft een vaste samenstelling en duurt 30 minuten. Geschikt om in je korte werkpauze in te plannen, of wanneer je je huid een oppepper wilt geven voordat je een belangrijke meeting hebt óf een feestje. Kort, betaalbaar maar doeltreffend! Een echte workout of APK voor je huid.

Deze behandeling is voor bijna iedereen geschikt.

Er wordt op basis van huidtype en indicaties gekozen voor een enzymatische reiniging of een milde peeling. Hoe dan ook zijn dode huidcellen verleden tijd na deze behandeling.

Een huid verbeterende massage verminderd lijntje, stimuleerd de doorbloeding en zorgt voor een uitgeruste uitstraling

Deze behandeling is kort maar doeltreffend, ideaal om je uitgebreide behandelingen mee af te wisselen. Geschikt om in je pauze te ondergaan, geen roodheid of downtime, enkel een gezonde en glanzende huid.

Deze behandeling heeft een vaste samenstelling en kan niet uitgebreid worden met epileren/verven/waxen etc. daarvoor kunt u beter de all in one behandeling kiezen. Dat is ook tevens de kracht van deze behandeling! Kort, betaalbaar én doeltreffend!

De behandeling bestaat uit; reiniging, enzymatische reiniging óf milde peeling (afhankelijk van huidtype/contra indicaties), een korte huid verbeterende massage en een afsluitende verzorging.

Wat zijn de kosten?

De prijs van deze behandeling is €50,00 voor 30 minuten. Wil je graag een Flash facial boeken? Dat kan gemakkelijk online!