Abonnement

Je huid altijd in topconditie?

Kies dan voor een abonnement! Nu zie ik je denken, een abonnement voor m’n huid? Jazeker!

Met een abonnement bij Perfect Skin Studio heb je een complete verzorging voor je huid zowel in de salon als thuis voor 1 vaste prijs per maand. Naast een pakket voor behandelingen en thuisverzorging word je ook nog eens een VIP cliënt! Dat brengt een hoop leuke voordelen met zich mee, zo ontvang je diverse exclusieve kortingen en leuke extra’s.

Met het abonnement van Perfect Skin Studio wordt er een behandelplan op maat gemaakt voor 6 maanden.

Producten om tijdens deze 6 maanden je huid thuis optimaal te onderhouden zijn ook inbegrepen in het abonnement.

U betaald een vast maandbedrag voor het abonnement, zo staat u nooit voor verrassingen.

Wanneer je start met een Perfect Skin Studio abonnement wordt je automatisch een VIP. Dit houdt in dat je zowel binnen het abonnement als daarbuiten aantrekkelijke kortingen en leuke extra’s ontvangt!

Hoe werkt zo’n abonnement?

We maken eerst een afspraak voor een intake/consult, dit is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de intake bespreken we welke wensen je hebt voor je huid, ik bekijk wat je huid nodig heeft en wat je er graag aan zou willen verbeteren.

Op basis van deze informatie maak ik een plan op maat. Soms is een start met een kuur noodzakelijk, in andere gevallen niet. Naast een behandelplan voor de salon afspraken maak ik ook een behandelplan voor de producten die je thuis gaat gebruiken de komende 6 maanden en omvat dus ALLES wat je nodig hebt. Geen verrassingen.

Zodra je start met het abonnement ontvang je de producten voor thuis, zonder dat je hier dus meteen het hele bedrag voor hoeft de betalen. Je betaalt 6 maanden lang 1 vast bedrag per maand.

Wanneer een behandeling onverhoopt niet door kan gaan om wat voor reden dan ook, dan hou je deze tegoed. Ook als dat dan net buiten de 6 maanden valt.

Combineer je normaal gesproken een behandeling voor je gezicht met 1 van mijn andere behandelingen? Geen probleem, ook die kunnen we meenemen in het abonnement.

Wat zijn de kosten?

Ieder abonnement is anders, ik stem het namelijk af op jouw wensen. De uiteindelijke prijs bestaat uit de behandelingen en producten die je nodig hebt voor 6 maanden gedeeld in maandelijkse betalingen. Daarnaast ontvang je een paar leuke kortingen, afhankelijk van de inhoud van het abonnement kan dit bestaan uit korting op producten/ behandelingen, een extra product cadeau of een extra behandeling cadeau.

Wil je exact weten wat de kosten inhouden voor jouw situatie? Maak dan een afspraak voor een intake/consult, dit is kosteloos en vrijblijvend.