Dermaplaning

Wanneer je een stapje verder wilt gaan…

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Met dit mesje wordt er over de huid geschraapt waarbij kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd worden. Het is een mooie manier om je huid te foliëren, je huidtint te verbeteren, verstopte poriën te voorkomen en de opneembaarheid van je huid te verbeteren. Je huid voelt na de behandeling zacht, glad en heeft een prachtige glow.

De 2 vragen die vervolgens het meest gesteld worden;

Groeien de haartjes niet dikker en donkerder terug?

At haartjes dikker en donkerder terug groeien is een grote misvatting. De haartjes worden op het huidoppervlak afgesneden, daardoor heeft de behandeling geen enkele invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels.

Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donshaartjes zijn verwijderd en weer beginnen te groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt, maar dat is niet zo. Als het haartje weer volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen.

Is dermaplaning pijnlijk?

Hoewel de behandeling met een mesje uitgevoerd wordt, is de behandeling niet pijnlijk. Er wordt niet gesneden met het mesje maar geschraapt. De huid is na de behandeling een beetje rood maar verder is er geen downtime.

De behandeling is geschikt voor vrijwel iedere huid, de huid met actieve acne is daarop een uitzondering.

De voordelen van dermaplaning zijn direct na de behandeling zichtbaar, de huid heeft een mooie glans en een mooie tint. Hij voelt gezond aan en een mooie bijkomstigheid is dat make-up nog mooier en egaler aan te brengen is.

De behandeling is geheel pijnloos

Dermaplaning is een mechanische manier van foliëren. Er komen geen zuren aan te pas en je hebt geen last van downtime/vervelling

Zeker wanneer de behandeling wordt gecombineerd met een liposomatische peel óf carboxy therapie, je hebt nadien een stralende huid om een feestje mee te vieren.

Omdat je thuis producten beter worden opgenomen na een dermaplaning behandeling haal je het maximale uit je producten.

Wist je dat…

na een dermaplaning behandeling de werkstoffen uit producten die in de behandeling en thuis aangebracht worden veel beter worden opgenomen? De donsharen en dode huidcellen vormen niet langer een barrière.

Wat zijn de kosten?

Dermaplaning is inbegrepen in sommige all in one behandelingen, daarnaast is hij ook te boeken in een combinatie met een liposomatische peeling.