Carboxy Therapie

Geef je huid meer energie met carboxy therapie…

Carboxytherapie is een behandeling waarbij er een gel aangebracht wordt op de huid, daarna wordt er een masker vel aangebracht. Zodra deze 2 met elkaar in contact komen, wordt CO2/koolstofdioxide gegenereerd.

Gedurende dat het masker op het gezicht ligt wordt de CO2 door de huid opgenomen, dit duurt ongeveer 20 minuten. Als een reactie op de verhoogde hoeveelheid CO2 in de huid, verhoogt je lichaam de hoeveelheid zuurstofrijk bloed wat naar het behandelde gebied gestuurd wordt. Zuurstof is essentieel voor een goede celstofwisseling en een verhoogd zuurstof gehalte heeft dus vele voordelen.

De behandeling werkt hydraterend, revitaliserend, bevorderde elasticiteit, verminderd rimpels en fijne lijntjes, verbeterd de huidtint, structuur én het verminderd donkere kringen rondom de ogen.

Deze methode is ook effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxy therapie is veilig voor de problematische en gevoelige huid en geschikt voor vrijwel ieder huidtype.

Voordelen van Carboxytherapie: ⠀

  • zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
  • geen bijwerkingen⠀
  • geen herstelperiode
  • kan het gehele jaar door ingezet worden

Tevens is carboxy therapie perfect om te combineren met andere huid verbeterende behandelingen zoals micro-needling, peelings of bindweefselmassage waarbij we de huid meer collageen willen laten aanmaken. Om de huid aan het werk te zetten is er extra energie nodig, carboxy therapie zorgt hiervoor.

De behandeling kan los ingezet worden als boost of om er stralend uit te zien op een feestje, óf in te zetten als kuur wanneer je huid dat nodig heeft.

Carboxy therapie kent geen downtime, de huid is mooi doorbloed na de behandeling.

Carboxy helpt bij veel huidproblemen, maar is ook geschikt als booster voor je huid.

Deze behandeling is geschikt voor vrijwel iedereen.

Na de behandeling zie meteen een vermindering in lijntjes, je huid is gladder en zachter.

Carboxy is zeer geschikt om te combineren met andere behandelingen, daarnaast verhoogd dat ook de effectiviteit van beide behandeling.

De mogelijkheden met carboxy therapie zijn eindeloos!

Carboxy therapie zit inbegrepen bij sommige all in one behandelingen maar kan ook extra toegevoegd worden aan een peeling of needling behandeling. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

Carboxy therapie zit inbegrepen bij sommige all in one behandelingen maar kan ook als add on geboekt worden i.c.m. een peeling of needling behandeling. De add on prijs is €25