Laser ontharing

Nooit meer scheren of harsen!

Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in je oren…

Door middel van laseren worden haarzakjes definitief uitgeschakeld, dit betekent dat de haar niet meer terugkomt en je dus niet meer hoeft te scheren of harsen.

Laserbehandelingen bij Perfect Skin Studio worden door HBO geschoolde huidtherapeute Juliëtte van cosmetique Totale uitgevoerd. Zij is iedere 6 weken op vrijdag op locatie om mensen te behandelen én gratis intakes te doen. Tijdens zo’n intake kun je vragen stellen, vertelt ze meer over de behandeling en dit is geheel vrijblijvend!

Hoe fijn als je nooit meer hoeft te scheren of te harsen? Niet meer hoeven nadenken wanneer het lekker weer is en je met een korte broek, jurkje of zwemkleding op pad gaat.

Huidtherapeute Juliëtte is HBO geschoold en onderdeel van Cosmetique Totale. Zij zijn aangesloten bij onder andere de NVH (Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten)

In sommige gevallen is vergoeding van je zorgverzekering mogelijk. Dit is afhankelijk van de oorzaak van de overbeharing, de locatie en hoe je verzekerd bent.

Wat je nog meer moet weten over een laser behandeling!

Permanent ontharen is mogelijk op vrijwel ieder lichaamsdeel, zowel voor dames als voor heren. Wist je al dat Sommige laserbehandelingen vergoed worden door je zorgverzekering? Bijvoorbeeld bij overbeharing in het gelaat bij dames, bij hirsutisme, hypertrichose of bij ontharing tijdens een transgendertraject. Je zorgverzekering kan hier meer over vertellen!

Hoe werk zo’n laserbehandeling nu precies? Alle informatie vind je in het filmpje hiernaast. Verder is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende intake. Hiervoor kun je contact opnemen met zowel Cosmetique Totale als Perfect Skin Studio.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een laserbehandeling hangt af van welk gebied behandeld wordt. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen in totaal nodig met tussenpozen van 6 weken. Echter verschilt dit soms per persoon, Juliëtte kan je hier meer over vertellen.

Prijzen van de behandelingen vind je op de tarievenlijst.