Harsen

Weg met scheer irritatie!

Heb je snel last van irritatie na het scheren, of ben je het gewoon zat dat je dit bijna dagelijks moet doen? Dan is harsen iets voor jou!

Door middel van harsen worden haren met de haarwortel verwijderd, dit zorgt ervoor dat haren voor een langere tijd wegblijven. Dit varieert tussen de 1,5 tot 3 weken afhankelijk van de haren en hoe vaak de behandeling eerder is uitgevoerd.

De haren komen bovendien zachter terug, dit zorgt voor minder irritatie en maakt de volgende behandeling zelfs minder gevoelig! Ik adviseer daarom ook om tussen hars afspraken door niet te scheren.

Haartjes komen na 1,5 tot 3 weken pas weer terug!

Na het harsen wordt de huid goed verzorgt en geef ik handige tips mee om ingroeiende haartjes te voorkomen. De huid voelt glad en zacht aan en je hebt niet langer last van scheer irritatie!

Ten opzichte van de wat meer permanente behandelingen is harsen een zeer betaalbare behandeling. wanneer je dit bij wilt houden zal de behandeling ongeveer om de 5 weken herhaalt moeten worden.

In tegendeel tot scheren komen de haartjes na het harsen zachter terug. Dit zorgt voor minder irritatie en ingegroeide haartjes en dat voelt veel prettiger aan. Een extra voordeel is dat de haartjes bij de volgende harsbehandeling nog makkelijker en minder pijnlijk verwijderd kunnen worden.

Wat je nog meer moet weten over een harsbehandeling!

Een harsbehandeling kan toegepast worden op heel veel lichaamsdelen, deze vind je terug in de tarievenlijst. De intieme wax behandelingen zoals brazilian, billen, bilnaad zijn LADIES ONLY behandelingen.

Voor de behandeling is het belangrijk dat de haartjes minimaal een halve cm lang zijn om goed te kunnen pakken. Wanneer de haartjes niet lang genoeg zijn kan een glad resultaat niet gegarandeerd worden, zorg dus dat je minimaal anderhalve week voor de behandeling niet scheert.

Na de behandeling is het belangrijk 24 uur niet in de directe zon te zitten met het geharste lichaamsdeel, ook dient wassen of insmeren met geparfumeerde producten vermeden te worden. Na de behandeling smeer ik de huid in met een geschikt product.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een harsbehandeling hangen af van het te harsen lichaamsdeel. Alle prijzen vind je terug in de tarievenlijst.